به گزارش روابطعمومی مدرسه علمیه عالی نواب، حجتالاسلام رجایی خراسانی مدیر محترم پژوهش و توسعه علمی به همراه مدیران ادارات پژوهش حوزه علمیه خراسان به دعوت مدرسه علمیه عالی نواب در محل این مرکز حضور یافته و ضمن اطلاع از ظرفیتهای علمی و پژوهشی، با مسئول و کارشناسان پژوهش به صحبت و گفتگو پرداختند.
حجتالاسلام مرویان حسینی در ابتدا ضمن گزارش از برنامه فعالیتهای پژوهشی در راستای نظام آموزش پژوهشمحور مدرسه علمیه عالی نواب ارائه داد. ایشان در این گزارش ضمن اشاره به سیاست مدرسه مبنی بر پژوهشمحور بودن آموزش افزود: این طرح موجب تحول و تغییر نگرش به انواع قالبهای پژوهشی شده است. همچنین در مدرسه نواب تلاش شده است علاوه بر ارائه آموزش مهارتهای پژوهشی به طلاب محترم و تشویق به تولید آثار پژوهشی نیز حمایتهای هدفمند مادی و معنوی ویژهای شامل افراد کوشا و برتر گردد.
همچنین حجتالاسلام موسوی ثابت بهعنوان کارشناس واحد جلسات و فعالیتهای پژوهشی درضمن ارائه گزارش آماری اقدامات صورتگرفته و آثار تولید شده پژوهشی، بیان داشت در سال گذشته بیش از 40 مقاله علمی تخصصی، 50 مقاله علمیترویجی و 15 مقاله علمیپژوهشی توسط طلاب محترم مدرسه نواب تولید شده است و در حال پیگیری چاپ و انتشار این آثار ارزشمند در نشریات مدرسه علمیه عالی نواب و دیگر مراکز علمی هستیم.
ایشان نسبت به دیگر قالبهای پژوهشی ازجمله یادداشتهای علمی تحلیلی و کنفرانسهای نقد مقاله اشاره کرد و افزود: بیش از اینکه تولید آثار پژوهشی در مقطع سطح دو و سه برای ما مهم باشد، هویت علمیپژوهشی طلبه و پیداکردن جایگاه خود در میان رشتههای تخصصی علوم اسلامی مهم است.
در ادامه حجتالاسلام مرویان حسینی به گزارش واحد آموزش مجازی و رسانه پژوهش پرداخت و افزود: هماکنون پژوهش مدرسه علمیه عالی نواب در حال تولید دوره مهارتهای پایاننامهنویسی بهصورت عمومی و تخصصی است. این پروژه با مدیریت و همت حجتالاسلام مهدی عطار (کارشناس محترم آموزش مجازی و رسانه پژوهش) بهزودی به بهرهبرداری رسیده و در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.
در طی این دیدار، حجتالاسلام رجایی و همراهان ایشان از «استودیو صالحیه» در طبقه دوم مدرسه علمیه نواب دیدار کرده و از نزدیک در جریان تولیدات پروژههای آموزش مجازی مدرسه قرار گرفتند.
در ادامه گزارش از واحد آموزش مجازی و رسانه پژوهش، حجتالاسلام عطار اذعان بیان کرد: تمامی جلسات پژوهشی سال گذشته، پیادهسازی، مستندسازی و صفحهآرایی شده است که هماکنون بهصورت کامل (متن و صوت) در سایت مدرسه نواب به آدرس h-navvab.ir قابلاستفاده است.
ایشان در پایان گزارش خود نسبت به فعالیت کانون اهلقلم و امور مربوط به پایاننامه طلاب، نشریات و انتشارات مدرسه نیز پرداخت و در نهایت بر حمایت مادی و معنوی از تمامی پژوهشگران حوزوی تأکید نمود.
حجتالاسلام رجایی خراسانی نیز ضمن تقدیر از فعالیتهای پژوهشی اجرا شده در مدرسه علمیه نواب، نسبت به توسعه این فعالیتها و استفاده از ظرفیت فضای مجازی، اطلاعرسانی قوی تأکید کرد.
مدیر محترم پژوهش حوزه علمیه خراسان در ادامه به ظرفیت حوزه علمیه و ضرورت تولید آثار پژوهشی در قالبهای متعدد پرداخت و بیان کرد: مدرسه علمیه عالی نواب در فعالیتهای پژوهشی پیشران بوده و لازم است بهعنوان پیشانی حوزه خراسان، در برگزاری کرسیهای علمیترویجی و معرفی و نقد عالمانه آثار پژوهشی پیشقدم باشد.
حجتالاسلام عباسی زادنبه بهعنوان مسئول اداره ترویج و گسترش پژوهش، تأکید بر چاپ مقالات و انتشار نشریات مدرسه نواب در سطوح علمی تخصصی، ترویجی و پژوهشی داشت و بیان کرد: بهزودی مشکلاتی که نسبت به سامانه سیناوب مطرح شده طی جلسهای با مدیران نشریات بررسی و حل خواهد شد.
در پایان این دیدار، حجتالاسلام میرزاده (مسئول محترم اداره زیرساختهاي پژوهشی) از پژوهش مدرسه علمیه عالی نواب دعوت کرد تا در نمایشگاه هفته پژوهش شرکت کرده و ضمن تلاش در تقویت اطلاعرسانی تمامی برنامهها، طرحها و برنامههای خود را جهت همفکری با دیگر مسئولین پژوهش حوزه علمیه در اختیار قرار دهد.