به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه عالی نواب، آزمون پایانی طرح «ورثة الانبیاء» به همت معاونت فرهنگی این مدرسه برگزار شد.

در آغاز برنامه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین اسفندیاری، مدیر محترم مدرسه، با اشاره به اهمیت برخی روزها در اسلام و تعبیر آن‌ها به «یوم الله»، بیان کرد: در منظومه فکری مقام معظم رهبری (حفظه‌الله)، یکی از الزامات طلبگی، بصیرت سیاسی است و طلاب باید در این زمینه به آگاهی‌های لازم دست یابند.

مدیر مدرسه علمیه عالی نواب افزود: در روایتی از امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام آمده است: «اَلا وَ لا یَحمِلُ هذَا العَلَمَ اِلاّ اَهلُ البَصَرِ وَ الصَّبر»؛ به این معنا که برای زمین‌گیر کردن دستگاه کفر، عبور از فتنه‌ها ضروری است و این عبور تنها با بصیرت و صبر ممکن می‌شود.

حجت‌الاسلام سیدمحمد موسوی‌زاده، معاون محترم فرهنگی مدرسه علمیه عالی نواب، نیز در این زمینه گفت: طرح ورثة الانبیاء، در طول 8 نیم‌سال تحصیلی در این مدرسه طراحی شده است. طلاب محترم با محوریت کتاب‌های «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن»، «گام تمدن ساز»، مجموعه 5 جلدی «روایت تفکر، فرهنگ و تمدن از آغاز تاکنون»، «توسعه و مبانی تمدن غرب» و کتاب «ولایت فقیه» به مباحثه و گفتگو در مورد مسائل و الزامات جایگاه ورثة الانبیائی خویش می‌پردازند.

وی افزود: این طرح با هدف ارتقاء شناخت عمیق طلاب نسبت به مبانی اسلام ناب، افزایش سطح زمانه‌شناسی و رفع چالش‌های ریشه‌ای میان طلاب طراحی شده است. امید است شرکت‌کنندگان با آگاهی از هویت طلبگی خود (نقش ورثة الانبیاء) در بستر زمان و مکان، با انگیزه و جدیت بیشتری به مجاهدت علمی و عملی بپردازند.

لازم به ذکر است ترم اول این طرح با شرکت تمامی طلاب مشغول به تحصیل در سطح 2و3 مدرسه، در آزمون پایانی آن به اتمام رسید و ترم دوم آن نیز در نیمسال دوم سال تحصیلی جاری آغاز خواهد شد.

همچنین بخوانید...