حجت الاسلام و المسلمین اسفندیاری، مدیر مدرسه علمیه عالی نواب، در جمع طلاب این مدرسه به مناسبت عید انقلاب و دهه فجر به ایراد سخنرانی پرداختند. ایشان در این جلسه با تبریک این مناسبت‌ها، به اهمیت و مفهوم انقلاب اسلامی ایران پرداختند و بر لزوم حفظ و تداوم ارزش‌های الهی تأکید کردند.

مدیریت مدرسه علمیه نواب در ابتدا با اشاره به مفهوم “فجر” به عنوان سپیده دم و طلوع دوباره، به اهداف انقلاب مردم در سال 57 با عنوان رهایی بشر از یوغ استکبارگران و استعمارگران اشاره کرده و گفتند: «اهداف انقلاب اسلامی برای رهایی انسان و اندیشه و آزادی بیان است و در انقلاب اسلامی تاکید بر این بوده که باید ارزش‌های الهی حاکم شوند.»
ایشان با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی ایران تنها برای تأمین معیشت و دو لقمه نان نبوده، آن را “انقلاب الهی و انقلاب اندیشه” توصیف کردند.

حجت الاسلام اسفندیاری همچنین به چالش‌های کنونی جامعه اشاره کرده و گفتند: «متأسفانه در جامعه امروزی برخی ارزش‌ها کمرنگ شده و مسائل دیگری جای آن‌ها را گرفته است.» ایشان بر لزوم پیگیری اهداف بزرگانی که در زمان انقلاب تلاش کردند، تأکید کرده و از طلاب خواستند تا برای استقرار این اهداف کوشا باشند.

در پایان نیز با دعوت از طلاب محترم برای شرکت در راهپیمایی 22 بهمن، گفتند: «وظیفه ما طلاب است که حتما به همراه خانواده خود در این مراسم شرکت کنیم و میان مردم باشیم.»

همچنین بخوانید...