به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه عالی نواب، حجت‌الاسلام والمسلمین اسفندیاری، مدیر این مدرسه، در مراسم تجلیل از مبلغین و پژوهشگران، به ارائه گزارش خلاصه از دستاوردهای علمی و پژوهشی این مدرسه در یک سال گذشته پرداخت و بر نقش طلاب جوان در تحول حوزه علمیه و جامعه تاکید کرد.

رکورد دفاع از ۳۷ پایان‌نامه و کسب رتبه‌های علمی

حجت‌الاسلام اسفندیاری با بیان اینکه طلاب این مدرسه آینده‌سازان تحول در حوزه و جامعه هستند، اظهار داشت: «خوشبختانه در سال گذشته شاهد ثبت رکوردهای علمی قابل توجهی بودیم. تعداد ۳۷ عنوان پایان‌نامه در مدرسه دفاع شده که این آمار در مقایسه با سال‌های گذشته و سایر مراکز تخصصی حوزه علمیه خراسان بی‌نظیر است.»

وی از کسب رتبه علمی-پژوهشی توسط سه نشریه تخصصی این مدرسه از سوی شورای عالی حوزه علمیه خراسان خبر داد و افزود: «در حال حاضر هفت نشریه متناسب با رشته‌های تخصصی مدرسه فعال است که تلاش می‌کنیم سایر نشریات نیز در نوبت‌های بعدی رتبه علمی مورد نظر را کسب کنند.»

چاپ آثار اساتید و طلاب؛ رویکردی متفاوت در نشر

مدیر مدرسه علمیه عالی نواب در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت‌های انتشاری مدرسه اشاره کرد و گفت: «سال گذشته پنج کتاب چاپ شده است که شامل دو کتاب از اساتید، یک کتاب از آیت‌الله سبحانی و سه کتاب از طلاب می‌شود. رویکرد ما در مدرسه با سایر مراکز تفاوت دارد؛ علاوه بر توجه به آثار اساتید نخبگان و مشاهیر، تلاش می‌کنیم آثار طلاب جوان را نیز پس از بررسی‌های کارشناسی چاپ کنیم تا آن‌ها تجربه نویسندگی و قلم‌زنی را کسب کنند.»

وی با اشاره به فعالیت‌های پژوهشی، خاطرنشان کرد: «هم اکنون ۳۵ پروژه فعال در حال بررسی و ارزیابی برای چاپ است و سال گذشته بیش از ۲ هزار و ۱۴۰ ساعت مشاوره و فعالیت پژوهشی توسط اساتید و طلاب ثبت شده است.»

همچنین بخوانید...